Odborný seminár pre stavbárov

04.03.2007 Prešov

Firma Velmax, s.r.o. Prešov pozýva stavebné firmy na odborný seminár: „ Základné princípy - zmluvný manažment FIDIC, zmluvné podmienky z pohľadu dodáva...
Firma Velmax, s.r.o. Prešov pozýva stavebné firmy na odborný seminár: „ Základné princípy - zmluvný manažment FIDIC, zmluvné podmienky z pohľadu dodávateľa. “

Seminár je určený investorom, projektantom, stavebným dodávateľom a subdodávateľom, konzultačným firmám, ktoré pracujú na projektoch financovaných EÚ, pre zahraničných investorov v SR, účastníkom tendrových konaní zahraničných investorov, alebo tým, ktorí vyvážajú stavebné práce do zahraničia. Lektorom je Ing. Ivan Brlej - odborník na problematiku zmluvných podmienok FIDIC, uzatváranie kontraktov a claimov. Zmluvné podmienky FIDIC sú používané na medzinárodnom stavebnom trhu a pri realizácií projektov na Slovensku, ktoré sú financované z EÚ. Znalosť problematiky umožní slovenským podnikateľom získanie pracovných príležitostí a uplatnenie sa doma i v zahraničí v rámci medzinárodných investičných projektov v oblasti stavebníctva.
Na verejnom obstarávaní organizovanom podľa pravidiel Európskej únie sa ako dodávatelia resp. subdodávatelia môžu zúčastňovať aj slovenské firmy. Z hľadiska ich úspešnosti je mimoriadne dôležitá detailná znalosť procedúr verejného obstarávania EÚ a zmluvných podmienok.
Seminár sa bude konať dňa 19.3.2007 o 8.30 hod. v Kongresovom centre hotela Lineas na ul. Budovateľskej č. 14 v Prešove. Prezentácia je od 7.45 hod.
Na stretnutie s Vami sa teší projektový manažér Marek Hirko.
 

Vyberte región